Service
Winkelmandje
Menu

Bach Rescue Remedy Druppels

Kies uw product (2 varianten)
Nu besteld, maandag in huis
€ 22,95
(€ 1.147,50 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis terugsturen
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Bach Rescue Druppels zijn een combinatie van een aantal Bach Bloesem Remedies. Bach Bloesem Remedies zijn een geheel van 38 op planten en bloemen gebaseerde remedies die zijn ontdekt door de Engelse arts Dhr. Edward Bach. Elke remedie draagt bij tot het in balans brengen van lichaam en geest.

  Werking Bach Rescue Remedy druppels

  De druppels van Bach Rescue zijn direct te gebruiken bij innerlijke onrust en/of spannende situaties. Ze helpen bij een zenuwachtig gevoel. Denk hierbij aan angst voor onweer, vuurwerk, andere harde geluiden, een verhuizing, een verandering van omgeving of een dierenartsbezoek. Doordat de druppels op natuurlijke basis zijn kan het bij dieren langere tijd gebruikt worden, ook in combinatie met andere middelen.

  Gebruiksaanwijzing:

  De druppels toevoegen aan het drinkwater of mengen door het voer van de dieren. De dosering is vier druppels per bak. Grotere dieren, zoals paarden, tien druppels in hun drinkwater of voer. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de remedies dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben. In dat geval een mengflesje gebruiken. Is er geen water voorhanden, doe dan de 4 druppels op de tong, zonder dat u met de pipet de tong aanraakt. Ook kunt u de dosering op poten, klauwen of oren druppelen, zodat deze door de huid wordt opgenomen.

  Indien nodig kunt u uw huisdier de druppels 4 tot 6 keer per dag geven.

  Grotere dieren, zoals paarden, 10 druppels per keer in hun drinkwater of in de mond. Sommige dieren drinken niet vaak en krijgen de remedie dan niet regelmatig genoeg binnen om er baat bij te hebben, dan liever op een klein stukje brood om er zeker van te zijn dat het dier het binnen heeft.
  Mag tot 5 x daags worden gegeven.

  Ingrediënten:

  Alcohol 27 vol.%, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum.

  Er is ook een alcoholvrije variant van Bach Rescue Remedy: Bach Rescue Remedy Pets - Alcoholvrije Druppels.

Andere klanten kochten ook

Bach Rescue Remedy Druppels ervaringen
 • rust
  Door Greta, vrijdag 24 november 2023

  Bach bloesems zijn goed voor de mens maar déze druppels zijn ook goed voor mijn poezen, geeft rust en kalmte

 • Werkt fantastisch bij een onrustige kattin
  Door Dorothy, maandag 18 juli 2022

  De kattin was geregeld onrustig door oorzaken buitenaf, het zit ook in haar karakter daardoor krabde ze veel en kreeg kale plekken. Veel naar dierenarts geweest en testen gedaan maar helaas. Ik geeft haar nu Bachbloesem Rescue en de onrust is een stuk minder geworden en de kale plekjes krijgen weer haar. Kattin en ik zijn zeer gelukkig en tevreden.

 • Verrassend resultaat
  Door Wuytack, woensdag 18 augustus 2021

  Was al overtuigd van de werking bij mensen en nu dus ook voor de kat. Onrustige kat door voedselallergie en atopische huid. Veel jeuk en daardoor stress. Werkt natuurlijk niet tegen de allergie maar kalmeert haar en daardoor dus ook minder krabben en likken. Tevreden!

 • Erg tevreden
  Door Leen, maandag 20 juli 2020

  Product werkt goed voor onze hond. Normaal is hij heel stressy, nu veel minder. Graven doet hij veel minder tot niet meer. Het haalt zeker de scherpe kantjes eraf.

 • Goed product
  Door Roos Deschacht , maandag 18 mei 2020

  Heb dat product al gebruikt voor bij een kat met stress, de poes is er rustig van!