Beco Tray
Beco Tray
Beco Tray
Beco Tray
Beco Tray
Beco Tray

Beco Tray

De Beco Tray is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kunt u op de pagina met Kattenbakken kijken.

  • Advies van onze dierenarts
  • Smaakgarantie
  • Voor 21:00 besteld, morgen aan huis geleverd *
  • Gratis terugsturen *
  • Productinformatie

Productinformatie

De Beco Tray is niet langer leverbaar. Voor een alternatief product kunt u op de pagina met Kattenbakken kijken.

Beco Tray

De Beco Tray is een eco-vriendelijke kattenbak, gemaakt van een combinatie van en 80% bamboe en rijstschillen. Dit zeer stevige materiaal is milieuvriendelijk en gebruiksvriendelijk.

Beco Pets

BecoThings heet tegenwoordig Beco Pets. Het product zal niet veranderen, het gaat enkel om een naamswijziging. Bij Beco Pets staat duurzaamheid voorop, daarom zijn alle producten die zij aanbieden ook ecologisch verantwoord. De producten zijn gemaakt van fijngestampt bamboe- en rijstafval uit de voedingsindustrie uit Azië. Door er een biologische natuurhars aan toe te voegen is het mogelijk om verschillende vormen te maken zonder dat er nog plastic gebruikt wordt. Hierdoor bevatten de producten van Beco Pets ook geen stoffen die gevaarlijk zijn.

Gebruik bij de BecoTray de bijbehorende kattenbakschep Beco Litter Scoop.

Kattenbak zonder deksel

Er zijn veel verschillende vormen en maten kattenbakken. Er zijn katten die op elke bak gaan die wordt aangeboden, maar er zijn ook katten waarbij het wat meer moeite kost om de juiste te vinden. Het is gebleken dat katten welke mogen kiezen, vaker voor de open kattenbak gaan. Katten doen bij voorkeur hun behoefte op een rustige plaats, waar de kat overzicht en meerdere vluchtwegen heeft. Hierdoor wordt de stress verlaagd. Bij een kattenbak zonder deksel heeft de kat ook geen last van geurtjes welke onder de kap blijven hangen. De Becotray heeft een opstaande rand, zo wordt ook het rondvliegen van de vulling minimaal.

Afmeting

52 cm lang en 38 cm breed.

Product ID: 2537
Andere klanten kochten ook
Beoordelingen

Heeft u ervaring met Beco Tray ? Geef ons dan uw mening over dit product.

Schrijf uw eigen beoordeling