Dieetvoeding hond

Dieetvoeding

Goede voeding is voor uw hond belangrijk om gezond en fit te blijven. Veel honden kunnen standaard voeding prima verdragen. Sommige honden hebben echter problemen met bijvoorbeeld gewrichten, huid, maag-darmen, nieren, blaas of kampen met overgewicht. Deze honden zijn gebaat bij speciale voeding in de vorm van dieetvoer. Op deze manier kunnen de gezondheidsklachten optimaal ondersteund worden. Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment dieetvoeding voor de hond.

Overgewicht

Voor huisdieren is overgewicht even schadelijk als voor de mens. Het verhoogt o.a. de kans op suikerziekte, hartaandoeningen, ademhalingsmoeilijkheden en gewrichtsklachten. Honden met overgewicht kunnen baat hebben bij speciale dieetvoeding. Lees hier het artikel van onze dierenarts over overgewicht en dieetvoeding.

Allergie

Voedselallergieën bij honden lijken steeds vaker voor te komen.Ook voor deze honde heeft Medpets een assortiment dieetvoeren. Deze voeren bevatten vaak maar één bron van proteïne.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten