Gebr. de Boon

De basis voor het succes van de Gebroeders de Boon werd begin jaren zestig gelegd. In die tijd verkochten zij rietmatten, maar helaas gaf de verkoop hiervan geen garantie voor de toekomst. De broers vormden het rietenmattenbedrijf om tot een groothandel voor koudwatervissen. Ze merkten echter dat huisdieren steeds belangrijker werden in het gezinsleven. Zij anticipeerden daarop door hun bedrijf om te vormen tot een groothandel in dierenbenodigdheden. De koudwatervissen verdwenen uit het assortiment. Vanaf toen specialiseerden de Gebroeders de Boon zich steeds meer in accessoires en snacks voor huisdieren. Deze strategiewijziging bleek een daverend succes!

Inmiddels heeft Gebroeders de Boon een echte groothandelfunctie. Hun assortiment omvat meer dan 9000 kwaliteitsproducten voor vissen, vogels, knaagdieren, honden en katten. Bekijk snel welke producten het leven van uw huisdier leuker en gemakkelijker kunnen maken!

Honden

Boon heeft verschillende hoogwaardige producten voor uw trouwe viervoeter. Voor de verzorging van de vacht van uw hond zijn er de Boon Trimharken. Deze zijn er zowel voor de dunne als dikke vacht. Ook vindt u bij Boon verschillende benodigdheden voor uw hond, waaronder hondenhalsbanden- en lijnen, voer- en drinkbakken en een bench en bijbehorende benodigdheden. Erg handig is de Boon Autodeken Waterproof. Deze waterproof deken helpt uw auto droog en schoon te houden wanneer uw hond vies of nat is geworden na het wandelen of trainen. Ook speeltjes mogen niet ontbreken in het assortiment. Daarom vindt u ook de Floss-Toy van Boon in ons assortiment.

Katten

Ook voor uw huistijger zijn er diverse trimharken ontwikkeld voor de verzorging van zowel de dunne als dikke vacht. Verder kunt u bij Boon terecht voor hygiënische oplossingen voor het gebruik van de kattenbak, waaronder de Boon Bio-Kattenbakzakken Lavendel en de Boon Uitloopmat Poot: een mat die viezigheden die uw kat meeneemt uit de kattenbak opvangt. Uw kat kan zijn nagels scherpen aan één van de krabplanken of -meubels van Boon, waaronder bijvoorbeeld het Boon Krabmeubel Karton.

Konijnen en knaagdieren

Voor uw knaagdier of konijn heeft Boon een handige ren waar uw huisdier lekker veel ruimte heeft om rond te neuzen. Verder vindt u er diverse benodigdheden voor in het konijnenhok of de knaagdierkooi, waaronder voer- en drinkbakjes, knaaghuisjes en comfortabele, pluche slaapplekjes als het Boon Pluche Knaagdierhuis Cocoon.

Vogels

Wilt u meer vogels in uw tuin? Dan bent u aan het goede adres bij Boon! Kies uit een scala verschillende soorten vogelhuisjes, voederautomaten en mezelbollenhouders. Bent u op zoek naar benodigdheden voor in de vogelkooi voor uw parkiet of papegaai? Bekijk dan ook eens de voer- en drinkbakjes voor in uw volière of de vogelkooi. Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor zitstokken en speeltjes, zoals het Boon Knaaghout en de Boon Knaagstang.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten