Hondenmanden

Honden hebben net als mensen rust nodig en wat is er dan heerlijker dan in een zachte, comfortabele hondenmand te liggen? De reguliere hondenmand is passé en maakt plaats voor onder andere de zelfverwarmende en warmte isolerende hondenmanden en kussens, orthopedische hondenkussens en meer. Alle hondenmanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Zo is er voor elk hondenras de juiste hondenmand te vinden.

Orthopedische hondenmanden

Verschillende hondenmanden uit het assortiment zijn orthopedisch van aard. Memory Foam, ook wel dicht verkruimeld geheugenschuim genoemd, is een speciale vulling die zich aan de vorm en de lichaamstemperatuur van de hond aanpast. Het gewicht van de hond wordt gelijkmatig over het hondenkussen verdeeld waardoor de druk op de wervelkolom en gewrichten afneemt. Ideaal voor honden die lijden aan artrose of andere problemen hebben met hun gewrichten.

Hondenmanden

Een orthopedisch hondenkussen is ook geschikt voor zeer actieve, grote of zware honden, senioren en honden die herstellende zijn. Memory Foam komt steeds weer in de oorspronkelijke vorm terug waardoor het zich ook steeds weer perfect aan de hond aanpast, hoe de hond ook gaat liggen.

Zelfverwarmende hondenmanden

Om uw hond lekker te verwennen kan u kiezen voor een heerlijk warme hondenmand. Een zelfverwarmende en warmte isolerende hondenmand is gevuld met dicht schuimrubber en bevat warme luchtzakjes die isolerend werken. De folielaag in de mand reflecteert de lichaamswarmte van uw hond. Erg handig tijdens de koude herfst- en wintermaanden.

Grote en kleine hondenmanden

Voor ieder formaat hond is er een geschikte hondenmand. U wilt natuurlijk dat uw hond zich beschermd voelt, dus een te grote mand voor een kleine hond is bijvoorbeeld niet geschikt. Daarnaast is het fijn als grote honden een zachte ondergrond hebben en niet met bepaalde onderdelen van hun lichaam uit de mand vallen. Medpets beschikt over een breed assortiment aan kleine en grote hondenmanden. Zo is er voor ieder formaat hond een geschikte hondenmand te vinden. Zoek dus het juiste formaat voor uw hond door te kijken naar de afmeting van de mand! Zie bijvoorbeeld de Beeztees I Woof You Hondenmand, waarbij er 3 verschillende maten beschikbaar zijn.

Donut hondenmand

Slaapt uw hond graag in een opgerolde houding en vindt hij het heerlijk om een beschermd gevoel te hebben? Dan is een hondenmand in de vorm van een donut de perfecte donut hondmand voor uw hond! De dikke rand van de mand kan ook dienen als steun voor de kop van uw hond. Deze fluffy donut hondenmand District 70 Fuzz Sand heeft ook nog eens een heerlijke warme en zachte stof.

Fluffy hondenmand

Een zachtere mand dan een mand met fluffy stof bestaat er bijna niet. De zachte haren maken het een extra warm plekje voor uw hond. De fluffy hondenmanden bestaan in verschillende kleuren. Zo is er bijvoorbeeld de Beeztees Yali Pluche Hondenmand in beige en in lichtgrijs.

Hondenmand Anti-slip

Veel hondenmanden zijn voorzien van een anti-slip onderzijde, zodat de hondenmand niet snel van zijn plaats verschuift. Dit zorgt tevens voor extra veiligheid. Ook is de hoes van verschillende manden afneembaar en is daardoor mee te wassen in de wasmachine.

Overige hondenmanden

Medpets heeft naast de orthopedische en zelfverwarmende manden ook andere hondenmanden en kussens in het assortiment, zoals een heerlijk zacht, comfortabel ligkussen met faux fleece kunstleer. Een populair voorbeeld is de BiaBed Original. Deze hondenmand is een comfortabel ligbed voor uw trouwe viervoeter. De binnenzijde van deze mand is gemaakt van polyester schuimrubber dat de rug en gewrichten ondersteuning geeft. Een ander populair voorbeeld is de Lief! Boys Divan. Deze kleurrijke slaapmand is zeer comfortabel met een stevige rand en een binnenkant van zacht pluche materiaal. Uw huisdier zal er heerlijk op liggen!

Toon filters