Hondenriemen en halsbanden

Bij Medpets vindt u verschillende halsbanden, riemen en tuigen voor honden. Zo heeft u de keuze uit reguliere hondenriemen- en halsbanden, trainingslijnen en tuigen. Een speciaal ondersteunend tuig voor oudere, invalide of gewonde honden is de Carelift. Het harnas dat de hond om de voor- en of achterhand omgedaan krijgt, kunt u optillen om zo uw hond te ontlasten en te ondersteunen tijdens het lopen.

Zichtbaarheid in het donker door middel van een veiligheidslampje is zowel voor de hond als voor u erg belangrijk. Daarom kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende lampjes die aan de riem of halsband van de hond bevestigd kunnen worden.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten