Medicijnen - Supplementen

Medicijnen - Voedingssupplementen - Honden

Op Medpets.be vindt u een groot assortiment geneesmiddelen en voedingssupplementen voor uw hond. Wanneer uw hond speciale dieetvoeding krijgt, is het niet altijd nodig om daarnaast nog een voedingssupplement toe te dienen. Aan kwaliteitsvoeding zijn de benodigde vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft al toegevoegd. Toch kan het weleens verstandig zijn om voedingssupplementen aan uw hond te geven. Bijvoorbeeld na een operatie, ziekte of wanneer uw hond op leeftijd begint te raken. Honden kunnen ook voedingssupplementen nodig hebben, omdat zij door een allergie huidproblemen of darmklachten hebben. Er zijn zeer veel verschillende soorten voedingssupplementen voor zeer uiteenlopende klachten zo zijn er bijvoorbeeld voor jonge en oudere honden speciaal aangepaste gewrichtssupplementen. Tevens zijn er ook natuurlijke pijnstillers of producten om de huidconditie te verbeteren. Zo is er voor vrijwel iedere hond wel een geschikt medicijn of voedingssupplement.

Medicijnen en voedingssupplementen toedienen

Bij lang niet alle honden is het makkelijk om pillen of een vloeibaar supplement in te geven. Daarom bevat het assortiment van Medpets.be ook bijvoorbeeld de Easypill. De Easypill is zacht en kneedbaar waar een tablet of medicijn in te verdelen en portioneren is. Daarnaast zijn er ook handige pillenschieters om u te helpen de pillen in te brengen.

Eenvoudig bestellen

Bestel medicijnen en voedingssupplementen voor uw hond makkelijk, snel en veilig bij uw online dierenapotheek Medpets.be.

Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit