>
>
Verm-X voor Volièrevogels
Productafbeelding /1
Product afbeelding van Verm-X voor Volièrevogels

Verm-X voor Volièrevogels

Product afbeelding van Verm-X voor Volièrevogels

Verm-X- brokjes voor volièrevogels (met een diameter van 2 mm) kunnen gemakkelijk worden gemengd met het normale diervoeder en ondersteunt op natuurlijke wijze de darmgezondheid van uw vogel.

   » Meer informatie
 Op voorraad

Vóór 17:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden

BeCommerce
Guaranteed

Gratis verzending
Vanaf €49,- binnen BE

Verzendkosten €2,95
Bij besteding van €25 - €49

Verzendkosten €3,95
Bij besteding tot €25

Trustpilot
9.2/10 | 1814 reviews
Product Prijs Voorraad Bestellen
Verm-X volièrevogels - pellets 100 gr. € 7,95
Productinformatie

Verm-X- brokjes voor volièrevogels (met een diameter van 2 mm) kunnen gemakkelijk worden gemengd met het normale diervoeder en ondersteunt op natuurlijke wijze de darmgezondheid van uw vogel.

Het assortiment van Verm-X

De missie van Verm-X is om ervoor te zorgen dat dieren gezond blijven en een gezonde darm -flora en -hygiëne krijgen én behouden. Verm-X begon in 2002 met een product voor paarden. In samenwerking met enkele van de meest gerespecteerde natuurgeneeskundigen is Paddocks Farm Partnership gestart met de productie van een gezond kruidenpreparaat. Het Verm-X assortiment omvat inmiddels succesvolle producten voor paarden, koeien, pluimvee, honden, katten, konijnen en knaagdieren, schapen en geiten, varkens, volièrevogels, sportduiven fazanten, reptielen en alpaca's en lama's.

Verm-X voor volièrevogels

Verm-X voor vogels is een aanvullend diervoeder. De formule is ontwikkeld door gebruik te maken van 11 medische, allen natuurlijke kruiden.

Gebruik:

Voeg per vogel dagelijks het gehele jaar door 1 gram Verm-X toe aan het voer, als deel van het dagelijkse voer van uw vogel. De speciaal geformuleerde niet genetisch gemodificeerde korrels hebben een diameter van 2mm en zijn verkrijgbaar in een hersluitbare zak van 100g.

Na openen kunnen Verm-x producten, mits koel en droog bewaard, gebruikt worden tot aan de houdbaarheidsdatum.

Samenstelling:

Zonnebloemolie, gemalen gedroogd zeewier, dicalciumfosfaat, volkoren meel, kalkpoeder, soja, zout, bindmiddel, Verm-X mengsel (bestaande uit: knoflook, gladde iep, pepermunt, tijm, kleefkruid, kaneel, Cayenne).

Let op: dit product is niet vergelijkbaar met een regulier ontwormingsmiddel. Wanneer u Verm-x toch wilt gebruiken als vervanging hiervoor, dient u wel regelmatig mestonderzoek te laten uitvoeren door uw dierenarts.

 

Beoordelingen voor Verm-X voor Volièrevogels

Heeft u ervaring met Verm-X voor Volièrevogels ? Geef ons dan uw mening over dit product.

“Prima spul,onze papegaai doet het er al jaren goed op.”

Door 

Onze jardine papegaai heeft deze korrels al 2 jaar. Hij eet ze goed en we hebben nooit problemen met zijn darmen of wat dan ook.

“Verm-X”

Door 

ook goed voor kanaries, weinig toedienen, verbrijzelen en mengen onder zachtvoer. niet dagelijks en gedurende korte periode is voldoende

“gaat wel”

Door 

korrels iets te groot voor kanaries .

Schrijf uw eigen beoordeling
beoordeling 1-4 van 4
1/1
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit