Service
Winkelmandje
Menu

Vitaminthe

Kies uw product (3 varianten)
Nu besteld, morgen in huis
€ 19,70
(€ 1.970,00 / l)
 • Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, maandag in huis.
 • Gratis verzending vanaf € 89,-
 • 30 dagen bedenktijd en gratis terugsturen
 • Klanten beoordelen Medpets met een 4.8/5
Wat anderen zeggen

Gerelateerde producten

 • Productinformatie

  Vitaminthe

  Vitaminthe van Virbac is een breed werkzame ontwormingspasta voor honden en katten. Deze pasta is werkzaam tegen spoelwormen, zweepwormen, haakwormen en lintwormen bij honden en katten. De combinatie van beide werkzame bestanddelen in deze pasta maakt Vitaminthe geschikt voor toepassing bij honden en katten van alle leeftijden en kan tevens zonder gevaar worden toegediend aan dieren die melkgevend zijn. Vitaminthe wordt nauwelijks opgenomen door het lichaam, waardoor een maximale concentratie en werkzaamheid in het maag-darmkanaal wordt bereikt. Een zo leeg mogelijk maag-darmkanaal bevordert dan ook de effectiviteit. Lintwormen worden overgebracht door vlooien. Herbesmetting wordt voorkomen door gelijktijdig met het ontwormen een grondige vlooienbestrijding toe te passen.

  Eigenschappen

  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Gemakkelijk toe te dienen
  • Wordt nauwelijks opgenomen door het lichaam, waardoor een maximale werkzaamheid in het maag-darmkanaal wordt bereikt.

  Dosering

  Doosje met 1 injector à 10 ml; 1 ml per 2 kg lichaamsgewicht

  1 doseerstreep op de injector = 1 ml. Hierbij dient 1 doseerstreep per 2 kg lichaamsgewicht aan de hond of kat toegediend te worden. De injector met 10 ml is nauwkeurig te doseren voor honden en katten die minder dan 10 kg wegen. Voor pups en kittens is er een aparte injector verkrijgbaar. Deze is uitsluitend geschikt voor de 10 ml injector. Zorg er voor gebruik voor dat de ontwormpasta op kamertemperatuur is. Let op: De doseerset pup/kitten wordt geleverd zonder ontwormpasta.

  Doosje met 1 injector à 25 ml

  1 doseerstreep op de injector = 5 ml. Hierbij dient 1 doseerstreep per 10 kg lichaamsgewicht aan de hond (of kat) toegediend te worden. De injector met 25 ml is nauwkeurig te doseren voor honden (en katten) vanaf 10 kg.

  Ter info: Als u ervoor kiest de injector van 25 ml te gebruiken voor uw hond of kat die minder dan 10 kg weegt, is het van belang zelf nauwkeurig af te meten hoeveel Vitaminthe toegediend wordt aan uw huisdier!

  Ingrediënten

  Niclosamide is specifiek werkzaam tegen lintwormen en oxibendazol bestrijdt zowel volwassen als larvale stadia van spoelwormen, zweepwormen en haakwormen.

Andere klanten kochten ook

Vitaminthe ervaringen
 • Makkelijk toe te dienen
  Door Bart, vrijdag 27 augustus 2021

  De kat likt de pasta makkelijk op. Met tabletjes heb ik meer geduld en moeite nodig om het helemaal binnen te krijgen. Heel tevreden over verpakking van het postpak. Top.

 • Heel gemakkelijk te dozeren is ons eerste nestje pups
  Door Katja panis , dinsdag 15 september 2020

  Gemakkelijk te dozeren was heel snel geleverd dit was ons eerste nestje pups en je krijg de nodige uitleg er over zeker een aanrader

 • VITAMINTHE
  Door LUDO, dinsdag 21 juli 2020

  Gebruiksvriendelijk product

 • Werkt goed!
  Door Wendy, donderdag 18 juli 2019

  Pupjes ontworm ik steeds met Vitaminthe als ze 2 weken oud zijn. Nog geen problemen gehad.

 • Ontworming
  Door Nancy, vrijdag 11 januari 2019

  Product is misschien wel goed, maar mijn beide poezen hebben 1u later alles overgegeven. Ik vrees dat zij er niet tegen kunnen :-(