Voer- en drinkbakken voor honden

Etenstijd! Uw hond mag weer gaan genieten van zijn maaltijd. Maar in wat voor voerbak serveert u zijn eten? Bij Medpets vindt u voerbakken in verschillende soorten en maten! Bekijk snel ons assortiment en laat uw hond genieten van een heerlijke maaltijd in een mooie voerbak.

Voor de snelle eters

Heeft uw hond zijn eten altijd heel snel op? Dan is het belangrijk om hier wat aan te doen! Schrokken kan namelijk leiden tot gezondheidsproblemen. Uw hond krijgt tijdens het schrokken extra lucht binnen. Dit kan winderigheid veroorzaken. Verder kan er hierdoor ook een risicofactor ontstaan van een maagovervulling en/of maagtorsie (maagkanteling). Voor honden die schrokken zijn er speciale slowfeeders. Een slowfeeder is een voerbak en puzzel in één! In deze voerbak is een soort doolhof verwerkt, waardoor uw hond echt moeite moet doen om zijn eten te pakken te krijgen. Hierdoor zal uw hond rustiger gaan eten! Een leuk voorbeeld van een slowfeeder is de Eat Slow Feeder. Deze voerbak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zal ervoor zorgen dat uw hond rustiger gaat eten.

Makkelijk voor op reis

Gaat u samen met uw viervoeter op reis? Dan is het natuurlijk niet handig als u een hele voerbak mee moet gaan nemen. Speciaal daarvoor vindt u bij Medpets inklapbare voer- en drinkbakken van onder andere Ruffwear en Popware. Zo is de Popware Adjustable Height Pet Feeder een inklapbare voerbak die u ook nog eens in hoogte kunt verstellen! Zo kan uw hond overal genieten van zijn eten en drinken.

Altijd vers drinkwater

Bij Medpets vindt u ook verschillende drinkfonteinen. Het grote voordeel van een drinkfontein is het stromende water. Uw hond kan het water daardoor goed zien. Doordat het water continu stroomt, wordt er zuurstof aangetrokken in het water. De PetSafe Drinkwell 360 is hier een goed voorbeeld van! In deze fontein is een filter verwerkt die ervoor zorgt dat het water schoon en smakelijk blijft. Uit deze fontein stroomt water door 5 verschillende uitgangen. Uw hond kan dus zelf kiezen hoe hij graag drinkt.

Voederautomaten

Wilt u uw hond graag altijd op vaste tijdstippen eten geven ook al bent u niet thuis? Dan kan een voederautomaat een goede uitkomst bieden! Deze voerbak serveert uw hond op vooraf ingestelde tijden eten. Heeft u meerdere honden in huis en wilt u één hond specifiek voer geven? Dan is de SureFeed Microchip Voerautomaat iets voor u! Deze voerbak geeft namelijk alleen de hond toegang die een herkende microchip draagt.

Toon filters
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten