Service
Winkelmandje
Menu
⚠️ HITTE ALARM! Verkoel je dier op tijd ☀️ Lees meer

Acana Puppy

Acana maakt haar natuurlijke diervoeding van lokale producten. Hierbij wordt rekening gehouden met de evolutie van de hond; hun voeding bestond vroeger uit vers vlees en was rijk aan proteïne. De ingrediënten worden lokaal ingekocht (Alberta, Canada). Acana Biologically Appropriate wordt bereid met vers vlees, verse vis, groenten, fruit en kruiden afgestemd op de behoefte en levensfase van uw hond.

Meer informatie

1 - 12 van 12 Producten

Optimale ontwikkeling voor groot en klein!

Jonge honden hebben in hun groeiperiode behoefte aan een proteïnerijk dieet om hun spieren optimaal te ontwikkelen. De puppyvoedingen van Acana bestaan om deze reden voor 70% uit ingrediënten die veel eiwit bevatten: scharrelkip, scharreleieren en in het wild gevangen platvis. De overige 30% bestaat uit groenten, fruit en kruiden. De voedingen zijn dus vrij van granen, aardappelen, tapioca en GMO.

Voor pups die maximaal negen kilo wegen wanneer ze volgroeid zijn, is er Acana Heritage Small BreedAcana Heritage Large Breed is geschikt voor puppy’s die meer dan vijfentwintig kilo wegen als ze volgroeid zijn. Voor alle pups die hier tussenin zitten en een volwassen gewicht hebben tussen de negen en vijfentwintig kilo, is er Acana Heritage Puppy & Junior.