Service
Winkelmandje
Menu

Almo Nature kattenvoer

Het merk Almo Nature bestaat sinds 2000 en is wereldwijd het eerste bedrijf dat gezonde en pure katten- en hondenvoeding zonder additieven op de markt heeft gebracht. In 2011 zijn naast de oude vertrouwde Classics, Daily Menu’s en de Holistics, vier nieuwe kleurenlabels ontwikkeld: Rouge, Green, Azul en Orange.

Meer informatie

1 - 24 van 82 Producten

Pure en natuurlijke producten, 100% dierproefvrij

Almo Nature bestaat uit pure en natuurlijke producten en alle producten zijn 100% dierproefvrij. Daarnaast bevatten de maaltijden nooit chemische conserveermiddelen, kleurstoffen en/of andere chemische toevoegingen om de maaltijd er beter uit te laten zien. Ook werkt Almo Nature op basis van een aantal kernwaardes. Zo staat liefde voor dieren bij hen altijd voorop, wordt er veel waarde gehecht aan kwaliteit en transparantie van de producten en onderzoekt Almo Nature met bedrijven voor mogelijkheden van een 100% recyclebare, flexibele verpakking om milieuschade zoveel mogelijk te beperken.

Droog- en natvoer

Voor zowel honden als katten heeft Almo Nature de gezonde en natuurlijke maaltijden. Er is een uitgebreid assortiment met vele smaken, bestaande uit droogvoer (brokjes) en natvoer (puur vlees).

Voedingsadvies

Almo Nature adviseert voor de kat om droog- en natvoer en alle soorten vis en vlees af te wisselen, omdat alle ingrediënten hun eigen natuurlijke vitaminen en voedingswaarde bevatten. Door afwisseling van producten krijgt uw huisdier alle benodigde vitaminen en mineralen binnen. Bij een aantal varianten zijn ook mineraalstoffen en vitaminen toegevoegd ter aanvulling op de pure ingrediënten, dit voor het optimaliseren van de voedingsbehoefte.

Classic of Legend?

De kwaliteit van Classic en Legend is hetzelfde, echter de heeft de Legend lijn van Almo Nature lijn ten opzichte van de Classic een wat hoger vlees percentage. De Classic lijn heeft ten opzichte van de Legend lijn een lager caloriegehalte.