Service
Winkelmandje
Menu

Animonda kattenvoer

Animonda is een van oorsprong Duits diervoedermerk dat zich bezighoudt met de productie van hoge kwaliteit (zowel droog als nat) honden- en kattenvoer. Animonda verkoopt haar producten uitsluitend via gespecialiseerde dealers, fokkers en dierenartsen.

Meer informatie

1 - 24 van 46 Producten

Animonda richt zich speciaal op baasjes die het beste voor hun lieve kat willen. Huisdieren zijn vaak echt een onderdeel van het gezin. Animonda zet de katten en honden echt in het middelpunt. Met hoogwaardige vlees- en visproducten worden er heerlijke delicatessen gemaakt voor uw kat. Alle producten van Animonda zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn vrij van toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Zo krijgt uw kat altijd de beste natuurlijke ingrediënten van Animonda. Animonda heeft de dierenvoeding ook gebaseerd op de leeftijd van uw huisdier. Zo is het voer onderverdeeld in baby, kitten, adult en senior.

Welzijn en levenskwaliteit

Sinds de oprichting in 1991 richt Animonda Pet Food zich op de voedingsbehoeften van honden en katten. Animonda ontwikkelt haar kattenvoer voor kritische kattenliefhebbers voor wie het welzijn en de levenskwaliteit van hun viervoeter op de eerste plaats komt. Met Animonda voorziet u uw kat van goede voeding die een belangrijke bijdrage levert aan zijn of haar welzijn.

Zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen

Animonda produceert al haar kattenvoeding in overeenstemming met de nieuwste wetenschappelijke inzichten over gezonde en verstandige kattenvoeding: natuurlijk, onvervalst en absoluut vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De verse ingrediënten in de kattenvoeding van Animonda worden op zorgvuldige wijze bereid, zodat de essentiële voedingsstoffen zo min mogelijk van hun voedingswaarde verliezen.

Gevarieerd en uitgebalanceerd

Animonda garandeert dat de toelichting op de verpakking volledig overeenkomt met de daadwerkelijke samenstelling van het product. Door het gevarieerde en uitgebalanceerde voedingsprogramma van Animonda zijn de producten speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van uw kat. De voedingen van Animonda zijn daarom afgestemd op criteria als leeftijd, gewicht en speciale vereisten zoals allergieën, intoleranties of stofwisselingsproblemen.

Smakelijk

Bij het samenstellen van de diverse kattenvoeding houdt Animonda niet alleen rekening met de gezondheidsvoordelen, maar ook met de smakelijkheid. Goede voeding moet ook goed smaken. Animonda beschikt over een breed assortiment producten die voor variatie zorgen zonder daarbij de specifieke behoeften van uw kat uit het oog te verliezen. Het kattenvoer van Animonda maakt van elke maaltijd een hoogtepunt. Zo bestaat het assortiment voornamelijk uit natvoer.

Heerlijk nat- en droogvoer

Medpets heeft veel producten van Animonda in het assortiment. Voor katten voornamelijk natvoer, zoals de Animonda Carny Ocean. Dit natvoer is een aanvullende diervoeder voor volwassen katten. Gemaakt van verse vis en tevens licht verteerbaar. Maar ook de overheerlijke Animonda Vom Feinsten Senior is een echte verwennerij voor u wat oudere kat. Animonda Vom Feinsten Deluxe Grandis is heerlijk droogvoer voor katten van grote rassen. Dit droogvoer vermindert de eetsnelheid en ondersteunt tevens de tanden van uw lieve kat. Zo heeft Medpets allerlei verschillende soorten voedingen van Animonda voor uw kat.