Afscheid

Huisdieren zijn vaak een onderdeel van de familie. Wanneer er een huisdier komt te overlijden, valt dit altijd zwaar. Op deze pagina vindt u verschillende manieren om het verdriet van het verlies van uw huisdier een mooi plekje te geven. Zo kunt u op een mooie manier afscheid nemen van uw trouwe harige vriend. Medpets heeft verschillende producten in haar assortiment om uw lieve huisdier te herdenken en een speciaal herdenkplekje te creëren.

Gedenkstenen

Om uw lieve kat te herken, heeft Medpets verschillende gedenkstenen in haar assortiment. Met een gedenksteen kunt u een speciaal plekje creëren om uw huisdieren te herdenken. De gedenkstenen zijn zowel binnen als buiten te plaatsen. Veel gedenkstenen hebben een uitstekende voet, waar u eventueel een foto of kaarsje op kunt plaatsen. De Trixie Gedenksteen Memory is een mooi voorbeeld van een gedenkmonumentje voor uw overleden huisdier. Op deze steen staat de tekst ‘In Loving Memory’.

Memory Bloom

Als uw lieve kat een echt onderdeel was van jullie gezin, wilt u dit graag samen verwerken. De Memory Bloom is een mooie manier om samen met uw kinderen het verdriet om het verlies van uw huisdier te verwerken. In de kit van de Memory Bloom zitten verschillende spullen om een mooie gedenkplek voor uw overleden huisdier te maken. Zo kunt u tijdens het planten van de bloemen bijvoorbeeld een beetje as in de pot doen. Op deze manier wordt de Memory Bloom een mooie gedenkplek voor jullie lieve kameraadje.