Honden

Honden

Medpets.be is een online apotheek voor uw hond, kat, paard of klein dier. Bij ons kunt u voordelig medicijnen, voedingssupplementen en dieetvoer online bestellen. In de categorie waar u zich nu bevindt ziet u ons assortiment geneesmiddelen, dieetvoer en voedingssupplementen voor honden.

Gezondheid en verzorging

Iedere hondenbezitter weet dat een fitte, energieke hond uw beste vriend kan zijn. Uw hond zal echter niet vanzelf fit en gezond blijven. Het voorkomen van ziektes en behouden van de conditie is voor een hond zeer belangrijk. Hier vindt u alle producten die u hiervoor nodig heeft. Kies hieronder een categorie, daar vindt u alle beschikbare producten inclusief per product een uitgebreide beschrijving.

Hondenvoeding

Een goede voeding is van groot belang om uw hond gezond en fit te houden. Overgewicht, huidafwijkingen en een slechte spijsvertering kunnen meestal met aangepaste voeding goed behandeld worden. In het menu hiernaast vindt u onder Dieetvoer Hond ons compleet assortiment aan dieetvoeding voor uw hond. Ook verkoopt Medpets onderhoudsvoeding voor de hond van de bekende merken.

Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten