> Medpets op About Cats&Dogs

Medpets op About Cats&Dogs

Medpets op About Cats&Dogs

Maak kennis met About Cats&Dogs! Een nieuw event voor honden- en katteneigenaren in de Jaarbeurs Utrecht op 5 en 6 november 2022. Medpets is ook van de partij deze eerste editie, kom jij ook?

About Cats&Dogs is hét lifestyle event voor honden- en katteneigenaren. Het event brengt inspiratie en vermaak voor iedereen met een kat of hond. Thema's die centraal staan, zijn gezondheid, voeding en gedrag.

Laat u meenemen door dierenarts Piet Hellemans in de wereld van EHBO en spoedgevallen. Leer in deze presentatie van Piet hoe u uw huisdieren beter kan controleren, ondersteunen en leer wanneer u met spoed naar uw dierenarts moet. Boek een meeting met kattengedragstherapeute Eline Feline of stelt u vragen aan Arnoud Busscher, hondenspecialist met ruim 30 jaar ervaring. Of sleep jij liever een prijs in de wacht bij de 'pupquiz'? En kom achter grappige en interessante weetjes over viervoeters.

Bestel nu snel uw kaarten met -15% korting!

Wilt u dit lifestyle-event bezoeken op 5 of 6 november in de Jaarbeurs Utrecht? Bestel dan snel uw tickets met -15% korting met code ACDMEDPETS15 op de website van About Cats&Dogs (de actiecode is geldig vanaf zaterdag 1 oktober 2022).

Deel dit artikel