Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kunt u zich voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vindt u een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikels met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die u te allen tijde kunt raadplegen.

Hoe houd u uw kitten gezond

U hebt een nieuw kitten! Natuurlijk wilt u het beste voor uw kitten om hem of haar in een zo goed mogelijke conditie te houden. In dit artikel leest u tips waar u aan kunt denken om uw kitten gezond en blij te houden.

Lees verder >

Hoe houd u uw puppy gezond

U hebt een nieuwe pup! Natuurlijk wilt u het beste voor uw pup om hem of haar in een zo goed mogelijke conditie te houden. In dit artikel leest u tips waar u aan kunt denken om uw pup gezond en blij te houden.

Lees verder >

Kitten opvoeden: hoe doe je dat?

Hoe leert je kitten wat wel en niet mag in huis? Hoe leer je je kitten de kattenbak te gebruiken? Wat komt er allemaal nog meer kijken bij het hebben van een kitten? Dat lees je in dit blogartikel.

Lees verder >

Uw paard wassen

Maakt uw paard zich graag vies? In dit artikel leest u hoe u uw paard het beste kan wassen zonder plekjes te vergeten, zodat uw paard weer heerlijk ruikt en er prachtig uit ziet.

Lees verder >
Kleindieren
BARF
Hygiëne - omgeving
Pijn - Ontsteking
Voer
Nieuws en persberichten
Merken en producenten
Sport - Spel
Trainen
Puppy - Kitten
Winter
Vliegen - Insecten
Wond - EHBO
Ouderdom & dementie
Gewrichten - Beweging - HD
Gebit
Oren
Overgewicht - Conditie
Vuurwerkangst
Luchtwegen - Keel
Maag – Darmen - Diarree
Blaas - Nier - Lever - Hart
Ontwormen
Vlooien - Teken
Huid - Jeuk - Vacht
Zomer en vakantie
Overig
Angst - Gedrag - Stress
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten