Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze nieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het formulier op de homepage kunt u zich voor de nieuwsbrief aanmelden.
Op deze pagina vindt u een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikels met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die u te allen tijde kunt raadplegen.

Ontworming bij paarden

Worminfecties komen niet alleen bij honden en katten voor, maar ook bij paarden. Deze parasieten kunnen bij paarden gezondheidsklachten veroorzaken. Het is daarom belangrijk om te zorgen voor een goed wormbeleid.

Lees verder >

Muilkorf nodig?

Soms is een muilkorf nodig als hulpmiddel of ter preventie van ongewenst gedrag. Welke muilkorf is geschikt voor uw hond of voor welk doel?

Lees verder >

De aanpak van vuurwerkangst

Angst en daardoor stress voor vuurwerk komt bij verschillende dieren en in verschillende mate voor. De angst voor harde geluiden is een natuurlijke angst die direct te maken heeft met overlevingsdrang. Vrijwel elk dier zal reageren bij het...

Lees verder >

Laat uw hond opvallen in het donker

Als de wintermaanden aanbreken en het buiten steeds vroeger donker wordt, is het belangrijk om extra op de veiligheid van de hond en uzelf te letten. In dit artikel gaan we hier verder op in, Medpets heeft namelijk binnen het assortiment...

Lees verder >
Hygiëne - omgeving
Medpets maakt gebruik van cookies.   -   sluit