Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kun je je voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vindt u een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikels met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die u te allen tijde kunt raadplegen.

Verkoeling

Huisdieren kunnen het in de zomer ook erg warm krijgen. Verkoeling is dan belangrijk, zodat uw dier niet oververhit raakt. In dit artikel geven we tips over hoe u uw dier verkoeling kunt geven.

Lees verder >

Koliek bij het paard

Koliek is een verzamelnaam voor buikpijn die verschillende oorzaken kan hebben. Koliek is erg vervelend voor uw paard. In dit artikel leggen we uit wat koliek is en hoe u het kunt voorkomen.

Lees verder >

De kracht van wandelen

Wandelen met uw hond is gezond en geeft u en uw hond de dagelijkse beweging. Honden hebben behoefte aan beweging en worden graag uitgedaagd tijdens de wandeling.

Lees verder >

Fietsen met honden

Fietsen met uw hond is een leuke bezigheid voor u en uw hond. U kunt de hond mee laten lopen naast de fiets of meenemen in een fietstas/mand of fietskar. Ideaal als u ergens heen moet of gewoon actief bezig wilt zijn samen met uw hond.

Lees verder >
Hygiëne - omgeving
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten