Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kunt u zich voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vindt u een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikels met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die u te allen tijde kunt raadplegen.

Gelukkig beestje, gelukkig baasje!

Welkom op Medpets.be, de online dierenapotheek- en winkel in België. Medpets heeft alles voor de gezondheid van uw dier. Met het ruime assortiment van maar liefst 15.000 kwalitatieve producten, vindt u alles wat u nodig heeft voor uw dier....

Lees verder >

Opvoeding van uw puppy

Uw puppy is eindelijk bij u thuis! Maar nu begint het pas echt: u moet uw hond gaan opvoeden! Maar hoe doet u dat? Waar moet u aan denken? In dit blogartikel geven we antwoord op deze vragen en nog meer. Lees dus snel verder!

Lees verder >

Hoe houd u uw kitten gezond

U hebt een nieuw kitten! Natuurlijk wilt u het beste voor uw kitten om hem of haar in een zo goed mogelijke conditie te houden. In dit artikel leest u tips waar u aan kunt denken om uw kitten gezond en blij te houden.

Lees verder >

Hoe houd u uw puppy gezond

U hebt een nieuwe pup! Natuurlijk wilt u het beste voor uw pup om hem of haar in een zo goed mogelijke conditie te houden. In dit artikel leest u tips waar u aan kunt denken om uw pup gezond en blij te houden.

Lees verder >
Kleindieren
BARF
Hygiëne - omgeving
Pijn - Ontsteking
Voer
Nieuws en persberichten
Merken en producenten
Sport - Spel
Trainen
Puppy - Kitten
Winter
Vliegen - Insecten
Wond - EHBO
Ouderdom & dementie
Gewrichten - Beweging - HD
Gebit
Oren
Overgewicht - Conditie
Vuurwerkangst
Luchtwegen - Keel
Maag – Darmen - Diarree
Blaas - Nier - Lever - Hart
Ontwormen
Vlooien - Teken
Huid - Jeuk - Vacht
Zomer en vakantie
Overig
Angst - Gedrag - Stress
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten