Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kunt u zich voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vindt u een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikels met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die u te allen tijde kunt raadplegen.

Alles over het adopteren van een dier uit het asiel

Dieren brengen veel vreugde in ons leven. Ze worden echt onze beste vrienden en maken deel uit van de familie. Veel mensen kunnen niet wachten om hun nieuwe huisdier mee naar huis te nemen. Misschien bent u zelf op zoek naar een nieuw huisdier....

Lees verder >

Top 10 grote hondenrassen

Er zijn veel verschillende hondenrassen. In dit blogartikel worden de populairste grote hondenrassen besproken.

Lees verder >

Top 10 middelgrote hondenrassen

Het valt vaak niet mee om een geschikt hondenras te kiezen. In dit blogartikel de top 10 middenslag honden met daarbij de belangrijkste karaktereigenschappen.

Lees verder >

Top 10 kleine hondenrassen

Kleine hondjes zijn nog steeds erg populair. In dit blogartikel de top 10 met daarbij de belangrijkste karaktereigenschappen.

Lees verder >
Kleindieren
BARF
Hygiëne - omgeving
Pijn - Ontsteking
Voer
Nieuws en persberichten
Merken en producenten
Sport - Spel
Trainen
Puppy - Kitten
Winter
Vliegen - Insecten
Wond - EHBO
Ouderdom & dementie
Gewrichten - Beweging - HD
Gebit
Oren
Overgewicht - Conditie
Vuurwerkangst
Luchtwegen - Keel
Maag – Darmen - Diarree
Blaas - Nier - Lever - Hart
Ontwormen
Vlooien - Teken
Huid - Jeuk - Vacht
Zomer en vakantie
Overig
Angst - Gedrag - Stress
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten