Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kunt u zich voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vindt u een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikels met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die u te allen tijde kunt raadplegen.

Opvoeding van uw puppy

Uw puppy is eindelijk bij u thuis! Maar nu begint het pas echt: u moet uw hond gaan opvoeden! Maar hoe doet u dat? Waar moet u aan denken? In dit blogartikel geven we antwoord op deze vragen en nog meer. Lees dus snel verder!

Lees verder >

Hoe houd u uw kitten gezond

U hebt een nieuw kitten! Natuurlijk wilt u het beste voor uw kitten om hem of haar in een zo goed mogelijke conditie te houden. In dit artikel leest u tips waar u aan kunt denken om uw kitten gezond en blij te houden.

Lees verder >

Hoe houd u uw puppy gezond

U hebt een nieuwe pup! Natuurlijk wilt u het beste voor uw pup om hem of haar in een zo goed mogelijke conditie te houden. In dit artikel leest u tips waar u aan kunt denken om uw pup gezond en blij te houden.

Lees verder >

Welke planten zijn giftig voor uw kat?

We houden van planten. We hebben graag planten in huis of in onze tuin. Houd er echter rekening mee dat een deel van de planten die wij graag in huis of in de tuin zetten giftig zijn voor je kat. Maar welke planten zijn giftig? En waar moet ik...

Lees verder >
Kleindieren
BARF
Hygiëne - omgeving
Pijn - Ontsteking
Voer
Nieuws en persberichten
Merken en producenten
Sport - Spel
Trainen
Puppy - Kitten
Winter
Vliegen - Insecten
Wond - EHBO
Ouderdom & dementie
Gewrichten - Beweging - HD
Gebit
Oren
Overgewicht - Conditie
Vuurwerkangst
Luchtwegen - Keel
Maag – Darmen - Diarree
Blaas - Nier - Lever - Hart
Ontwormen
Vlooien - Teken
Huid - Jeuk - Vacht
Zomer en vakantie
Overig
Angst - Gedrag - Stress
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten