Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kunt u zich voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vindt u een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikels met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die u te allen tijde kunt raadplegen.

Leerverzorging

Alles over het onderhoud van het leder voor u en uw paard. Zo kunt u nog langer gebruik maken van o.a. het zadel, hoofdstel en rijlaarzen.

Lees verder >

Vermaak uw huisdier, de top 5 populairste honden- en kattenspeeltjes

Bent u op zoek naar leuk speelgoed voor uw hond of kat? Lees dan snel verder! Wij hebben de 5 leukste honden- en kattenspeeltjes voor u uitgezocht.

Lees verder >

Vaccineren van uw konijn tegen Myxomatose en VHD

Waarom en wanneer moet u nu uw konijn vaccineren tegen Myxomatose en VHD (Viral Haemorrhagic Disease)? Dat leest u in dit blogartikel.

Lees verder >

Vlooien bij honden en katten

Vlooien zijn vervelend voor uw hond of kat. Lees in dit artikel meer over de problemen die vlooien geven en wat u hiertegen kunt doen.

Lees verder >
Kleindieren
BARF
Hygiëne - omgeving
Pijn - Ontsteking
Voer
Nieuws en persberichten
Merken en producenten
Sport - Spel
Trainen
Puppy - Kitten
Winter
Vliegen - Insecten
Wond - EHBO
Ouderdom & dementie
Gewrichten - Beweging - HD
Gebit
Oren
Overgewicht - Conditie
Vuurwerkangst
Luchtwegen - Keel
Maag – Darmen - Diarree
Blaas - Nier - Lever - Hart
Ontwormen
Vlooien - Teken
Huid - Jeuk - Vacht
Zomer en vakantie
Overig
Angst - Gedrag - Stress
Medpets maakt gebruik van cookies om u beter en persoonlijker te kunnen helpen. Met deze cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag. Zo kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, kunt u informatie delen via social media en kunnen we u een goed functionerende website bieden. Door verder te gaan op onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten