Nieuws en achtergrondinformatie

Tips van onze dierenarts

Voor onze e-mailnieuwsbrief schrijft onze dierenarts tweewekelijks een artikel met achtergrondinformatie, tips en advies over lichamelijke aandoeningen en aandachtsgebieden bij huisdieren. Via het inschrijfformulier onderaan de pagina kunt u zich voor de nieuwsbrief aanmelden.

Op deze pagina vindt u een verzameling van de artikelen die er zijn verschenen. Dit overzicht zal regelmatig worden aangevuld, zodat er een uitgebreide collectie artikels met nuttige achtergrondinformatie ontstaat die u te allen tijde kunt raadplegen.

De overstap naar nieuw voer voor hond en kat

Het kan gebeuren dat u wilt overstappen op een andere voeding voor uw huisdier. Wanneer het zover is om van voer over te stappen, kunt u dit het beste zo geleidelijk mogelijk doen.

Lees verder >

De overstap naar volwassen hondenvoeding

Wat gaat de tijd toch snel. Voordat u het weet is uw puppy alweer volwassen. Naast dat uw lieve hond zich al een grote jongen of meid voelt, krijgt uw viervoeter ook andere voedingsbehoefte naarmate hij of zij ouder wordt. Het is dus erg...

Lees verder >

5 goede voornemens voor u en uw huisdier in 2023

Het einde van het jaar komt weer in zicht en dat is altijd een mooi moment om terug te blikken, maar ook zeker om alvast vooruit te kijken! Welke vervelende gewoontes wilt u komend jaar liever doorbreken en wat zijn uw doelen voor 2023? Wij...

Lees verder >

Vuurwerkangst

Vuurwerkangst komt veel voor en is heel vervelend voor onze huisdieren. Gelukkig kunt u als baasje uw huisdier helpen in deze periode! Hoe? Dat leest u hier!

Lees verder >
Ogen
Kleindieren
BARF
Hygiëne - omgeving
Pijn - Ontsteking
Voer
Nieuws en persberichten
Merken en producenten
Sport - Spel
Trainen
Puppy - Kitten
Winter
Vliegen - Insecten
Wond - EHBO
Ouderdom & dementie
Gewrichten - Beweging - HD
Gebit
Oren
Overgewicht - Conditie
Vuurwerkangst
Luchtwegen - Keel
Maag – Darmen - Diarree
Blaas - Nier - Lever - Hart
Ontwormen
Vlooien - Teken
Huid - Jeuk - Vacht
Overig
Angst - Gedrag - Stress
Zomer en vakantie
Extra